Spruckna fjädrar och Wii

Tydligen så har jag något virus i kroppen som inte riktigt vill bryta ut och som inte heller försvinner. Jag vet inte hur länge jag har haft det bubblandes under ytan, jag vill bara bli ordentligt sjuk så jag kan få bli ordentligt frisk ! 
 
I alla fall så skrittade jag Sunnie tidigare. Hon tyckte att det mesta var läskigt idag men under dom få minutrarna som hon faktiskt slappnade av så hade hon en stor och rörlig skritt, vilket inte annars är kännetecknande för henne. Mer än en gång har jag fått höra att hon har lika stor skritt som en ponny, vilket jag kan hålla med om ibland. 
 
Imorgon ska vi till Husaby för hennes andra behandling med stötvågor. Det känns lite ovärt att åka ända till Husaby för ett besök som tar mindre än fem minuter men då vet jag att det blir riktigt gjort och förhoppningsvis så är det värt det i slutändan !
 
För övrigt så hann vi med lite bilmek såhär på kvällen. Min bil har låtit lite konstigt dom senaste dagarna och det visade sig att en av sänkningsfjädrarna som vi satte på för några månader sen hade gått av. Vilken outstanding kvalitet, hmm.. Det var bara att plocka bort delen som gått av och köra vidare. Det verkar inte som om köregenskaperna påverkas då det endast gått av ett varv av fjädern och som det ser ut så ska vi ändå byta till originalfjädrar när vi sätter på vinterdäcken. Bilar alltså, alltid är det något !
 
 
 
Nu ska jag fortsätta spela Wii med Tompa. Tydligen så har jag blivit en dålig förlorare, jag blir så förbannat arg när Tompa vinner hela tiden ! Men jag tror att han fuskar, tror inte ni ? ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0