Motiverad till framtiden

Nu är jag hemma och mellanlandar lite snabbt och passar på att äta min otroligt glamourösa lunch ! 
Nudlar i mugg, knäckemacka med gurka, multivitaminer och vatten.
 
 
 
Nu när jag inte har någon ridbar häst i mitt stall och bara rider ibland numera så är jag mycket försiktigare med vad jag stoppar i mig. Det borde jag egentligen börjat med för länge sen men först nu har jag ork och motivation att ta tag i det.
Jag har börjat äta lättare luncher/middagar och försöker tänka på att äta oftare för att inte hinna känna hungerkänsla. Självklart så äter jag fortfarande godis och andra onyttigheter men bara i liten mängd och inte alls lika ofta. Knäckebröd har blivit ett vanligt komplement till mina måltider, det både mättar och fyller upp magsäcken. 
Sen försöker jag lära mig att äta nyttig mat, som kvarg tex, och det funkar hyffsat men kan också ta emot lite, haha !
 
Tanken med mina nya matvanor är att jag ska gå ner i vikt, såklart i kombination med motion också, för att jag ska orka mer helt enkelt. Som det är nu så är jag totalt slut och andfådd när jag har hoppat en bana Eller trimmat en häst i 10 minuter.
Jag vill också lägga in styrketräning för att få känna mig starkare. Just nu finns det nästan inga muskler kvar på min kropp efter att ha vart utan kontinuerlig ridning i ca 8 månader. Det är dags att ta tag i mig själv helt enkelt !
 
 
 
 
 
Självklart finns det en speciell anledning till att jag helt plötsligt vill gå ner till en mer passande vikt för mig och få upp min kondition. Jag vet att det har vart en del hysch hysch på bloggen det sista men det är för att allt inte är 100% klart och bestämt och jag tänker inte skriva något förrän det är det. Men det är roligt, nervöst, pirrigt, skrämmande och otroligt motiverande ! Ni kommer förstå framöver så håll ut ;)
 
Nu ska jag dra upp min sambo som visst hamnade i sängen och så ska vi åka till nästa ställe. Jag själv har inte kommit till zombiemode än och börjar hoppas att jag kanske slipper det.
Utvärdering på ridpasset med Tessie kommer så fort jag hinner men jag kan avslöja att hon var superfin !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0