Sjuk, spekulant på Duff och nya hästar

Tro fan att jag vaknade upp sjuk imorse.. Jag kände redan igår kväll hur det killade och sved i halsen och nu är jag så svullen och tjock att jag knappt kan andas. Det kunde inte kommit mer olägligt. Men jag har vart och köpt nyponsoppa och glass som jag ska äta till frukost, inte för att det gör mig frisk men det är gott och det är nog ungefär det enda jag kan få i mig just nu.
Jag är hemma från jobbet idag men hoppas att jag kan gå tillbaka imorgon och att det räcker med sjukdom sen. I helgen är det nästan fullt upp som vanligt och då kan jag inte vara sjuk !
 
På fredag kommer det en tjej och kollar på Duff och tar med honom hem till sig om dom tycker om varandra. Det är egentligen lite för tidigt för honom att åka redan nu, jag trodde att det skulle ta ett tag att sälja honom, men han ska ju ändå åka så när han åker spelar väl egentligen inte så stor roll.
 
Och under dagen så kommer ni få reda på vilka dom nya hästarna som kommer till stallet är. Åh det ska bli så spännande och framtiden ser otroligt rolig ut !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0