Vilka är dom nya hästarna ?

Jag har ju vart lite hemlighetsfull här på bloggen det sista och det är helt enkelt för att jag inte ville ta ut något i förskott ifall det inte gick som jag planerat. Men nu är det bestämt och klart så nu kan jag äntligen avslöja hur min hästframtid kommer se ut !
 
Ni som har läst Mys blogg vet om att hennes sto Platina är till salu. Platina är också dräktig och planeras föla i början på maj. Efter lite planerande och resonerande fram och tillbaka är det nu äntligen bestämt att jag ska köpa fölet som ligger i Platinas mage av My ! Och min gudmor Johanna ska köpa Platina.
 
Varför ska jag få hem två hästar till mitt stall då ?
Jo, jag och Johanna har kommit överrens om att jag ska rida och tävla Platina dom första åren. Sen ska hon få bli fölsto igen och flytta hem till Johanna, lagom till att jag ska börja satsa på min fölunge/unghäst.
 
Hur spännande är inte det här ?! Jag kommer ha ett jättefint sto att rida och en underbart söt liten fölunge i mitt stall inom loppet av ca en och en halv månad.
Jag som för bara två veckor sen var totalt inställd på att jag skulle sluta med ridning helt och bara ha mina två att mocka åt hemma i stallet. Ingen ridning och ingen tävling, jag hade gett upp.
Det var flera i min närhet som sa åt mig att fundera ordentligt och att jag aldrig skulle klara mig med att bara stå och mocka och jag får ge dom rätt. Det är inte tillräckligt för mig, jag vill ha lite utmaningar och mål att sträva emot. 
Detta blir på ett sätt en nystart för mig. Att få rida Platina ett tag blir ju en jätterolig bonus men att köpa en fölunge, få se den växa till sig och sen jobba emot att bli ett grymt team ihop och bygga ett starkt band med. Det har vart min dröm ända sen jag var liten. Dock så hade jag ju önskat att det var Sunnie som var mamma till fölet men man kan tyvärr inte få allt. 
 
Platina.
 
 
 
 
 
Fölungens pappa, Red Hot Chili.
 
 
 
 
 
Vad tror ni om fölungen ? En fux lär det ju bli i alla fall och jag har alltid velat ha en fux, haha !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0