1 augusti - Sunnies igångsättning

När detta inlägget publiceras så ligger jag med största sannolikhet och sover fortfarande då det blev en sen grillkväll med fina vänner igår. Jag älskar såna spontana kvällar !
 
Idag (lördag) är det dags att rida igång Sunnie igen. Ingen är gladare än jag, det finns inget bättre än att sitta på Sunnies rygg ! Där känner jag mig alltid som mest hemma av alla ställen i världen, utan tvekan <3
 
Sunnie ska, efter ett halvårs vila efter det senaste klinikbesöket på Husaby i januari, ridas igång i skritt och trav unders två veckors tid. Efter två veckor ska jag sen skicka in en ridfilm till min veterinär och då får hon bedöma om Sunnie har blivit bättre eller fortfarande är i samma stadie med sin spatt.
 
Det blir lika verkligt varje gång jag skriver ordet spatt. När jag kopplar bort ordet spatt och Sunnie går i hagen och är lika glad och mysig som vanligt så kan jag liksom låtsas som att hon bara är på sommarvila och snart ska börja ridas som vanligt igen. 
 
Tyvärr säger min magkänsla att hon fortfarande inte kommer hålla för ridning Jag tror att det är för tidigt ännu och att hon kommer behöva längre tid på sig (om hon någonsin kommer bli såpass bra att hon går att rida). Men det är värt ett försök och jag kommer njuta av varje sekund på hennes rygg och Sunnie kommer njuta minst lika mycket. Och vem vet ? Denna gången kanske jag blir positivt överraskad !
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0