God morgon

Jag har sovit väldigt bra inatt, superskönt eftersom jag antagligen knappt kommer kunna sova något inatt. Nervositeten smyger sig på mer och mer.
Men strax efter 5 så vaknade jag helt plötsligt, ni vet lite så som när någon knackar på dörren och man inte riktigt vet varför man vaknade förrän någon knackar igen, av att det lät som att någon stängde ytterdörren/ryckte i handtaget. Jag låg och lyssnade en kort stund innan jag gick upp och gick runt i huset och kikade ut genom alla fönster men jag såg såklart inte någon. Nu börjar jag bli knäpp också, haha !
 
Nu ska jag äta kycklingsoppa till frukost innan jag och Tompa lastar på våran gamla tvättmaskin och lite annan skit på transporten och åker in till vara och tippen. Sen ska Tompa jobba en timme med mig som åskådare för att sen åka till hans mamma och äta lunch med Tompas bröder. Sen jobbar han en timme på eftermiddagen innan vi äntligen kan åka hem och börja putsa träns och köra ett sista genrep inför imorgon. Platinas svans ska tvättas och klippas, knoppa gör jag imorgon. Hur jag nu ska kunna knoppa en fölunge som inte vill stå still med huvudet längre än 10 sekunder hehe !
 
Dags och sätta igång, vi hörs under dagen !
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Myes

Jan anmäler mig frivilligt att FÖRSÖKA med en inbakad knopp i luggen... Dont kill me!

2015-08-15 @ 10:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0