Inbrott

Just nu sitter jag i stallet och äter en sån där ickelyxig bloggfrukost samtidigt som jag hör hästarna tugga på morgonhöt. 
 
Jag har en fruktansvärt olustig känsla i magen. Inatt har jag och Tompa fått påhälsning i båda våra bilar. Saker har bytt plats, solglasögonen och mobilladdaren låg i framsätet istället för handsfacket. Min regnjacka låg i framsätet istället för baksätet. Våra plånböcker låg på uppfarten och var rensade på dom få kontanter vi hade men kort och alla viktiga kvitton och lappar finns kvar. Min fleecetröja som legat i audin var noga upphängd utanför på staketet. Dom har lämnat kvar biljudet i audin och hjälm, stövlar och extra bildelar i imprezan. Men ett par springhörlurar saknas.
 
Dom har ju liksom inte ens försökt vara diskreta, det är nästan så jag skulle vilja tro att dom ville att det skulle synas. Och det känns som dom har letat efter någonting särskillt. Usch, obehagligt !
 
Nu är det vi som är supernoga med att ta ur allt ur bilarna och låser dom så fort vi kliver ur bilen i framtiden. Ingen ska få tillfredsställelsen att ha vart och rotat i min bil igen !
 
Nu ska jag ta med Sunnie på en skrittur i skogen och sen ska jag åka till tandläkaren. Och den olustiga känslan hänger med..
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

MEN VA FAN!?? Har dom brytit sig in i bilarna med? Att dom letade efter något känns juh självklart då dom lämnade flera saker i "pengavärde" FYYY idioter!!

Svar: Mm det kan man säga 😔
Emelie Svensson

2015-08-05 @ 15:46:55
URL: http://www.myes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0