Ofrivillig avsittning - Denver

Nu var det ett tag sen jag ramlade av, jag tror senaste gången var på Tessie i våras om jag inte minns fel. Men det tog Denver tag i och ändrade på idag !
 
My red Tessie och jag red Denver på grusvägen över en bro och en bit till innan vi vände hemåt. Denver var som vanligt jätteduktig men i traven på vägen hem så blev det lite för roligt och han kunde bara inte låta bli att bocka lite. Jag vet inte när jag satt på en bockade häst sist och Denver gjorde en ganska ordentlig bock med några rusk på huvudet och en liten sväng åt vänster på slutet, vilket ledde till att han placerade mig så fint i snön i diket. Skönt att slippa den hårda grusvägen i alla fall, haha !
Jag tror att Denver blev lika paff som jag över att jag åkte av för när jag hade hoppat upp igen och travade nästa gång så gick han som ett ljus. 
 
Tyvärr så sträckte jag jumskeln så att jag blev halt, igen. Därför blev det inget ridhus med Sunnie idag. Men förhoppningsvis är jag bättre imorgon och då ska jag brodda henne och rida i hjulspåren på grusvägen.
 
 
 
 
Bild lånad från My.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Ååå bara mina hästar som "gör illa" dig! 😳🙈

2015-12-28 @ 19:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0