Torsdagens ridpass - Sunnie

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om ridpasset på Sunnie. Allt gick bara så bra.
Vi red ingen särskild övning utan kom på övningar efter hand. Tex skänkelvikning för höger skänkel till medellinjen där vi la en 10 metersvolt åt höger och sen fortsatte på medellinjen i mellantrav. Många 10 metersvolter där jag var noga med att hon gick balanserat men med tryck i traven.
 
Det vi jobbade mest med var galoppen. Där fick hon göra serpentinbågar med byte på medellinjen, förvänd galopp, skänkelvikning och 10 metersvolter för att nämna lite. 
Hon var så mjuk och fin och allt jag bad henne att göra gjorde hon med en stor guldstjärna i kanten. Jag kunde öka dit, korta där, byta där, lägga en volt där osv. Ni förstår känslan ? Allt kändes bara enkelt, underbart !
 
När vi travade av så var hon fortarande jättepigg trots ett ganska hårt pass och hon skulle säkert kunnat gå ett likadant pass till direkt efter. Tokfia <3
 
Tanken var att rida nästa pass i ridhuset på lördag men vi får se hur vi gör med det. Ridhuset ska ju vara ledigt också. Kanske att måndag passar mig bättre egentligen, vi får se :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0