Ridning, jobb och begravning

Hej på er !
 
Ännu en ny vecka fast med lite mindre jobb än dom två tidigare. Ganska skönt att få två lugna veckor nu innan jag börjar ordentligt den 2 mars !
Idag jobbade jag till 16.45 och åkte sen direkt till stallet för att hinna rida Vera innan mörkret la sig. Vi red i skogen och hann hem lagom tills vi inte såg något längre. Vera var pigg men behärskad, det känns som hon uppskattar skogsturerna mest av det vi gjort hittills. En sån härlig häst med en riktigt härlig inställning !
Jag har också bytt över till Dyontränset och tycker att jag känner en liten positiv förändring.
Vi fortsätter med skritt och trav minst veckan ut innan vi lägger till korta galopper. Det tror jag att både jag och Vera längtar efter ;)
 
Förutom ridning så har vi tränat lite horsemanship i hagen. Jag är inget proffs och jag tänker inte börja med en massa tjaffs men simpla saker som att följa efter mig dit jag går och springer och sen stanna och backa när jag gör det, tror jag bara stärker bandet mellan häst och ryttare. Sunnie kan jag liksom promenera med lös ute och tvärvända och springa åt ett annat håll och hon följer glatt efter. 
 
Imorgon ska Vera få en välförtjänt vilodag och jag och Tompa ska på begravning. Vi ska hämta halm och en ny frys eftersom våran håller på att gå sönder. Förutom att Vera kom hem tills oss så har 2015 startat precis lika illa som 2014 slutade.
 
Jaja, det är måndag kväll och det verkar som att min hjärnfrys inte har släppt än, med tanke på att jag fortfarande inte kan få ihop ett vettigt välskrivet inlägg. Så jag avslutar här och så hörs vi imorgon.
 
 
 
Min fina vän vad jag önskar att du var frisk <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0