Stallet och Gbg Horse Show

Idag är det torsdag och äntligen den dagen vi ska åka till Göteborg Horse Show !
Jag var där varje år när jag gick i gymnasiet och även några år innan det men dom senaste åren har det bara inte blivit av. Men nu är det dags igen !
Det blir jag, My och Anders och så möter Tompa upp oss när han har slutat jobbet. Pojkarna tycker väl kanske inte att det är jättekul att kolla på hästar men det är ändå roligt att dom vill följa med. Dessutom tror jag att Evelin skulle gå med oss en stund i hennes jobbpaus. Jag längtar till den där härliga stämningen som alltid är i Scandinavium och till att få se bra ridning.
 
Annars har jag vart ganska hurtig idag också. Jag gjorde stallet på morgonen efter utsläppet och åkte hem och åt en snabb frukost med Tompa som hade vägarna förbi här hemma. Sen åkte jag tillbaka till stallet en stund och då kikade även My förbi. Vi åt Ben and Jerrys ute i solen och njöt av att det är lite vårväder, trots att det fortfarande blåser isvindar.
Väl hemma från stallet satte jag direkt igång och plockade lite grenar i trädgården och städade på altanen. Nu är det nästan tiptop överallt !
 
Nu ska jag andas en liten stund innan My och Anders kommer och hämtar upp mig. Förhoppningsvis blir kvällen grym !
 
 
 
Jag lär ju inte bli mindre sugen på det här efter ikväll..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0