Hata snö !

Min dag började som alltid med utsläppet och sen passade jag på att mocka på morgonen. 
Hem för att äta en snabb frukost innan jag jobbade 10-13.30. Jag bytte om till stallkläder på jobbet och åkte direkt till stallet.
 
Tyvärr så blev stallet en besvikelse. Jag försökte skritta Sunnie i hagen nu när det kommit lite mer snö men det gjorde ingen skillnad. Sunnie fick höga styltor och eftersom det fortfarande inte är tillräckligt med snö så går hon och snubblar på styltorna hela tiden. Så det blev bara två varv i hagen innan jag gav upp. Suck..
Tanken är att om hon visar sig vara bättre på återbesöket på onsdag (shit, det är bara en vecka kvar idag !) så ringer jag ut hovslagaren som får sätta på snösulor så fort som möjligt.
För övrigt så var Sunnie på gräsligt humör idag, hon hade verkligen vaknat på fel sida. Men hästar måste ju också få ha dåliga dagar och det är inte så ofta Sunnie har det.
 
Som ni kanske märker så är jag fortfarande deppig och less på det mesta så jag tänkte ta ett röj här hemma innan kvällsmaten. Ordningen i huset är det enda som jag kan bestämma över just nu så den ska fasen vara fläckfri !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Vi kan hata snön tillsammans! Och för övrigt bestämmde jag o Evelin att vi SKA äta mat till bion den 12;e och är det så att du kanske inte kan så bestämmer ja o Evelin att du kan ändå så fixar vi det! Puss på're

Svar: Låter bra ! Jävla snö..Jaså det bestämde ni ? ;) men det verkar ha löst sig så att jag faktiskt kan det så jag kan fixa det själv, haha :) så puss på dig me <3
Emelie Svensson

2015-01-21 @ 20:43:15
URL: http://www.myes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0