Stalldag och sladdkväll

Idag började jag dagen med utsläpp i mitt stall innan jag mötte upp Cilla. Vi släppte ut hennes hästar innan vi åkte vidare till hennes jobb. 
Där fodrade vi och gjorde utsläppet (massa mysiga travare för övrigt, alla travare jag har mött på har haft så trevliga personligheter) innan vi mockade. Jag mockade nog 7 boxar med spån som strö och jag är ruskigt sugen på att byta över till spån. Det tål att tänjas och räknas på !
 
När vi var klara med stallet så åkte vi hem till Cilla och fikade innan jag åkte direkt till mitt stall. Där började jag med ridningen och tur var det, precis när jag hoppade av Sunnie så började det snöa slask.
Eftersom det var halt på grusvägen och jag inte orkade brodda så red vi i kanten på en åker bredvid hagen. Det var på gränsen till för surt men det funkade att skritta på. Jag travade henne en kort bit på en gräsväg och jösses vad fin och fräsch hon kändes ! Jag hoppas innerligt att det inte bara är önsketänkande från min sida..
Jag mockade lite snabbt innan jag åkte hem och gjorde ingenting en stund.
 
Nu på kvällen har vi bjudit Tummen, Evelin och Kenth på mat innan vi åkte ut och sladdade i den nyfallna slasksnön. Bättre förhållande kunde vi haft men vi roade oss en stund ändå, som vi alltid gör, haha !
 
Imorgon är jag ledig och ska få låna Tessie för att rida ut med Evelin och hennes nya häst. Tydligen så ska det komma en till storm så jag hoppas vi hinner rida innan det.
Nu har klockan sprungit iväg och vi ska sova. 
Hörs imorgon !
 
 
 
Den obligatoriska Sunnie i stalldörren-bilden ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0