Helgen som varit

En snabb sammanfattning från helgen kommer här:
 
I fredags så var jag ledig. Jag drog med mig My till stallet så efter mockningen skrittade vi ut Vera och Sunnie en kort runda. Sunnie uppskattade verkligen att komma ut igen och Vera var pigg ! Sen lunchade vi båda hemma hos mamma och hann med en fika med Evelin och sen även en promenad med henne och Sannie. Resten av dagen spenderade jag som hundvakt hemma hos mamma och blev även bjuden på tacos till kvällsmat. Det sista av kvällen hängde vi i Tummens verkstad och bara hade det gött.
 
Igår var jag i stallet nästan hela dagen. Först mitt stall med mockning och mys med hästarna i hagen och sen tävling på eftermiddag/kvällen med My. Så härligt och jag blev riktigt insprirerad till min egna ridning. Jag har inte haft något riktigt tävlingssug sen Sunnie blev skadad, vilket är förståeligt, men igår kom suget tillbaka och jag längtar tills jag kommer ut på tävlingsbanorna igen ! Stå i stallet och putsa kvällen innan, putsa på hästen så den är glansig från topp till tå, rulla in på tävlingsplatsen, gå banan och planera hur jag ska ska rida och sen slutligen känna nervositeten när ekipaget innan mig rider banan. Det är en speciell känsla det där.
 
Idag söndag har jag och Tompa slappat på förmiddagen och just nu spelar vi badminton. Jag tar det ganska lugnt då jag var sjuk en del förra veckan och inte har lust att vara sjuk nästa vecka igen. I eftermiddag ska vi till stallet och mysa och sen laga en riktig söndagsmiddag. Eller nej, stryk det där sista. Det blir visst Donken istället, haha !
 
En blandad helg med mycket roligt. Imorgon är jag ledig och hovslagaren och Annica kommer ut till stallet. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0