Dagens ridpass - Sunnie och Platina

Det blev ingen lugn och mysig uteritt trots allt.
 
När vi började trava och jag kände att Sunnie stretade emot och spände till för minsta lilla så försökte jag få henne att gå i en låg form. Tydligen så var det totalt omöjligt idag då det fanns så mycket roligt att kolla på, bara att gå i en någorlunda form tyckte hon var överkurs liksom. Och när jag väl har påbörjat något så kan jag inte avsluta det innan jag får åtminstone ett försök från hennes sida, och det ville hon inte bjuda på i första taget.
Så Tant Brun fick helt enkelt galoppera på grusvägen tills hon slappnade av och kunde galoppera i en lägre fom utan att fokusera på allt annat. Vid det laget så var hon riktigt svettig och särskillt på länden under ländtäcket. En lång avskrittning med många klappar för att sen få stå i boxen i fleecetäcke och äta hö under tiden jag longerade Platina.
 
Platina finns det inte så mycket att säga om idag. Hon lyssnar på minsta lilla vink vid longering. Idag blev det bara skritt och trav då det var lite för halkigt för galopp, och vi jobbade med övergångar.
 
Nu: en kokhet dusch, kycklingsoppa, en bra film och en varm filt. Jag ska klara av sista arbetsdagen imorgon också !
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Nej Nej Nej... Tant Brun är en Tant Svart! Blir heeeelt fel i huvudet annars, hon är svart på bilderna å då får hon vara en svart blogghäst! ;)
<3

Svar: Haha, det står att hon är mörkbrun i passet och Tompa har alltid kallat henne Brun så jag kan ju inte ändra till svart nu 😂😂😉
Emelie Svensson

2015-10-29 @ 20:36:22
URL: http://www.myes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0