Överraskningfest

Jag vet knappt vart jag ska börja !
 
Idag fyller jag 25 och skulle fira det igår kväll med en lugn grillkväll hemma. Trodde jag, haha !
Jag visste att Tompa hade en överraskning på gång men inte hur stor. Strax efter lunch så kom Sanna och André hem till oss och tog med mig till vad som skulle visa sig vara Överby där jag fick öppna ett kuvert från Tompa. I kuvertet låg det pengar och ett brev där det stog att jag skulle köpa något fint att ha på mig till kvällen. Sagt och gjort, jag och Sanna gick runt på Överby en stund innan vi var tillåtna att komma hem igen. 
 
Väl hemma så sa Tompa att vi inte ska vara hemma under kvällen. Dum som jag alltid är så blev jag lite besviken då jag sett fram emot grillkvällen med vänner. Men jag tänkte att jag och Tompa säkert skulle få mysigt ändå med middag eller vad vi nu skulle hitta på. Jag anade än så länge ingenting, haha !
 
Vi hoppade in i bilen och åkte småvägar hemomkring och när Tompa började filma min reaktion med mobilen så förstog jag att det var överraskningsfest på gång. Vi rullade in på en bygdegård där alla mina närmsta vänner och familj var samlade på parkeringen. Det var så himla roligt att se och så kul att så många ville komma för att fira mig ! Jag hade inte långt till tårar när jag klev ur bilen, vilka underbara människor jag har i mitt liv <3
 
Kvällen blev grym och vi var i säng kl 6 imorse. Upp vid 9 för att städa bygdegården och sen åkte vi hem och sov en stund till.
Jag fick många fina presenter, varav två jättefina hönor. En brun som heter Agda och en grå som heter Sigrid. Dom går just nu i en av mammas boxar tills vi har fixat någonstans att ha dom hemma. Hur mysigt ?
Jag ska se om jag kan få tag på bilder från kvällen, då ska jag självklart dela med mig till er.
 
Nu är jag och Tompa på väg till Sommarlandsträffen, utan tvekan bästa träffen på året. Lite segt är det, mina fötter och vader värker från igår, men man lever bara en gång !
 
 
 
 
En sneakis på gårdagens outfit.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0