Stress

Jag hade en del planer för denna dagen, rida Sunnie, måla stallet och städa inför grillkvällen ikväll bland annat. Men nu är klockan snart 13 och det enda jag har hunnit med är att besikta transporten (som äntligen gick igenom !) och plockat i ordning lite här hemma.
 
Jag mår inte så bra idag, vare sig fysiskt eller psykiskt, så att pressa för att hinna massa saker känns bara dumt. Jag känner att jag få ta dagen lite som den kommer, inte min starka sida riktigt då jag vill planera varenda minut av mitt liv helst. Men skulle jag hinna rida i eftermiddag så är det bra, annars så får Sunnie vila idag helt enkelt. Målningen lägger jag nog på hyllan helt tills jag känner att jag har tid. Det är ju trots allt en hel del kvar i stallet ändå så jag hinner måla lite på kvällar framöver.
Stallet stressar upp mig så mycket mer än vad som är nödvändigt. Men det är så många som jag måste förlita mig på för att få hjälp och jag känner mig tjatig och jobbig. Usch.. Det blir väl bra när det är klart hoppas jag. 
 
Så nu vet ni hur läget för dagen är. 
 
 
 
En del av gårdagens målarjobb.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0