Måndag 11/1

Hej på er ! Allt bra ?
Idag var första riktiga dagen tillbaka på jobbet för min del och det känns i huvudet nu kan jag säga. Ljudnivån på förskola är lite högre än här hemma, hehe.
 
Det gick knappt att rida på grusvägen igår, trots både snösulor och brodd så halkade Sunnie flera gånger, antagligen på grund av den där jäkla blötsnön som gjorde styltor trots sulor. Jag vill inte riskera att hon sträcker sig så därför får hon vila tills den värsta kramsnön försvinner, vilket ser ut att bli redan på onsdag. Håller tummarna !
Vad hade jag inte gjort för ett eget ridhus ?
 
Istället för ridning idag så har jag nu dragit igång min egen träning här på kvällskvisten. Tompa har börjat intensivträna inför Tough Viking och jag tänkte att jag skulle hänga på hans motivationståg och bad honom att sätta ihop ett träningsschema till mig. Så idag gick jag ca 1.5 km och körde sen ett styrkepass här hemma. Både promenad och intensivitet på träningen kommer ökas efter hand. 
Trots att jag inte körde särskillt hårt eller länge idag så bränner det i musklerna och jag känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Det är inte lätt när man är otränad, haha ! Men förhoppningsvis kommer detta hjälpa mig mycket i ridningen och kanske hjälpa mig att fortsätta viktminskningen (som stannade upp och till och med gick på minus nu under jul, hmm).
 
Imorgon jobbar jag 6-14 och ska sen fika med My. Vi är stammisar på Crossroad och känner att vi har saknat det lite under julen ! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0