Massage/kotknäckning

Igår var jag på massage hos en jätteduktig tjej i Nossebro som heter Carolina Persson. Jag har bara vart på vanlig kroppsmassage innan så jag visste inte alls vad jag kunde vänta mig. 
 
Carolina började med att kolla på mig när jag stog upp för att se om jag var sned. Det var jag såklart och ganska mycket också. Det skilde två centimeter i längd på mina ben. Inte konstigt att jag hamnar till höger i sadeln hela tiden då mitt högerben är längre..
Sen fortsatte hon med att dra ut mina kotor i bröstryggen. Det gjorde lite ont samtidigt som det var väldigt skönt då många låsningar släppte. Hon tryckte lite på mina höfter för att sen trycka på två speciella punkter. Efter det var jag rak, vilket enligt mig är helt fantastiskt !
 
Det sista hon jobbade med var strax ovanför ländyggen vid sidan av ryggraden. Där har jag haft väldigt ont det sista och enligt Carolina så beror det på min, enligt min läkare, "milda skolios som inte alls orsakar min ryggsmärta". Hon sa redan från början att hon inte skulle kunna åtgärda allt på bara en behandling men masserade några punkter en ganska lång stund och det kändes mycket bättre när jag gick därifrån. Tyvärr är smärtan likadan redan nu, dagen efter, men förhoppningsvis blir det bättre efter några gångers massage. 
 
Jag ska tillbaka nästa fredag för att messa mig igen och jag längtar efter att känna resultat i framtiden !
 
 
 
 
Jag och Fredrik förrförra helgen. Tummen upp för massage !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt med massage! :)

Svar: Jätteskönt 😊
Emelie Svensson

Postat av: Emelia

Massage är verkligen toppen, har haft massor av problem med mina knän så läkaren bad mig att sluta rida för ett tag. Men det ville man ju inte.

Så efter några gånger på massage så funkar mina knän verkligen toppen och jag går fortfarande på det så en stor tumme upp från mig!

Svar: Vad skönt att massagen hjälpte så bra 😊 det hoppas jag att den gör för mig med !
Emelie Svensson

2016-01-29 @ 16:23:46
URL: http://www.nouw.se/emeliaperala

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0