Sista lediga dagen

Huu vilken dag ! Eller, dagen i sig har vart bra, jag syftar mest på kylan.
 
Sannie var pigg idag igen, surprice surprice.. Hur kan en häst ha så mycket energi ? Vi gjorde 365133 övergångar och red serpentiner och åttvolter tills vi båda var snurriga. Då var hon fin kan jag lova ! Galopp på grusvägen med många avbrott och nya fattningar och sen kändes hon till och med lite trött. Synd bara att hon ska vila i två dagar nu så att hon kommer vara minst lika pigg på lördag ändå, haha !
 
Sen var det Sunnies tur som joggades i låg form på åkern. Hon kändes mjuk och samarbetsvillig trots två vilodagar I ryggen. Nu blir det nog tyvärr två vilodagar till eftersom jag jobbar sent torsdag och fredag.
 
Idag fixade vi också vattnet i badkaret och la i värmekabeln så att jag förhoppningsvis ska slippa bära vatten varje morgon. Vi har fortfarande inte fått ordning på kranen så att fixa vattnet är desto krångligare just nu.
Imorgon är min första jobbdag efter julledigheten och visst har jag lite ångest men det är faktiskt lindrigare än vad jag trodde det skulle vara. Det känns bara jobbigt att behöva passa fasta tider igen, hehe.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0