Vårkänslor

Idag är jag hemma från jobbet. Eller hemma och hemma, jag sitter med Tompa på hans jobb idag. Jag får passa på när jag kan.
 
Läkaren trodde som sagt inte att jag hade slagit upp benbrottet i handen. Tydligen så blir benet starkare där man har brutit det och då blir det alltså svårare att bryta sig på samma ställe igen. Rätt fräckt ändå !
Det känns lite bättre idag men det pirrar i handen nästan hela tiden och vid rörelse så gör det ont. Tanken är att jag ska jobba imorgon i alla fall så jag hoppas att det är borta tills dess. 
 
Hästarna får vila idag, det var planerat sen innan dessutom så det passar ju ganska bra. Däremot reds inte Platina igår som hon skulle men eftersom hon inte är helt igång så spelar det inte så stor roll. Mockningen gör jag ikväll.
 
Gissa vem som är glad över att snön är borta förresten ? Nu är snart all is borta också så jag kan plocka av broddarna på hästarna och rida som vanligt. Tänk att slippa brodda innan ridpassen, underbart ! Snart är det vår och jag har såna vårkänslor !
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bästa jobbdagen på väldigt länge <3 <3

Svar: <3 <3
Emelie Svensson

2016-01-27 @ 16:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0