Dagens ridpass - Sunnie

När jag gjorde i ordning Sunnie så blev vi nästan uppätna av knotten. Fy vad ettriga dom är och dom är många ! Det var nästan så jag tänkte ge upp ett tag men jag ville ändå pröva om det var lika mycket knott när jag red. Det var det som tur var inte.
 
Idag red jag utan graman eftersom jag gjorde i ordning Sunnie snabbt. I framskrittningen kändes hon mjuk och lyhörd. Samma i framtravningen men då fick Rut och Platina fnatt och sprang runt mig och Sunnie och bockade vilket såklart fick Sunnie att spänna till lite. 
I galoppen var hon däremot riktigt fin och jag själv kom till bra ridning. Jag har lätt för att låsa mig i handen när jag som idag samlade henne lite på volten. Men idag red jag med säte och ben och hade en mjuk kontakt i handen. Sunnie jobbade på bra i samlingen och även om hon är långt ifrån där jag vet att hon kan vara så fick vi en bra känsla och en bra takt. Tyvärr så orkar jag inte rida ihop henne när vi går ut på rakt spår igen men det kommer.
 
Sammanfattningsvis så fick vi ett bra pass där både jag och Sunnie kändes nöjda och Sunnie avslappnad. Kul !
 
Nu ska jag rensa lite i våran tvättstuga/pannrum och sen ska jag krypa ner i soffan framför GS. Imorgon börjar jag inte förrän 10.30 och vi får se om jag tar sovmorgon eller om jag rider på morgonen.
 
 
 
Mitt hjärta <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0