Dagens ridpass - Sunnie

Vi red i hagen idag igen, för att verkligen kunna komma åt henne och slippa jobbiga störningsmoment som får henne att spänna till. Och idag blev hon faktiskt avslappnad hyffsat snabbt.
 
Vi hade en hel del bromsar runt oss så hon hade lite svårt att fokusera på mig i skritten och i en del av traven men i galoppen var hon kanon ! Mjuk och avslappnad kunde hon gå i en stadig låg form där jag faktiskt kunde samla henne lite. Så skönt, då hon har kopplat ihop samling med spänning det sista. Nu fick jag ett kvitto på att vi är på rätt väg och jag tänker fortsätta med den låga formen utan för mycket anspänning tills jag känner att vi har ridit ihop oss bättre igen. Det finns inget värre än att känna att ridningen inte funkar som man vill, det kan verkligen förstöra en hel dag. Så nu gör vi det lätt och roligt ett tag framöver, så att både jag och Sunnie får tillbaka motivationen !
 
Efter en dags sprayning så verkar det tyvärr som min hemmagjorda flugspray inte funkar alls. Jag ger det en vecka, sen får jag nog köpa riktigt flugmedel. Fyra Ess Hästsalva funkar däremot ganska bra så den tänker jag fortsätta med.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0