...

Vi är snart inne i mitten av sommaren och vid den här årstiden så brukar jag må så himla bra och vara på topp med det mesta. Efter våren så är sommaren min favoritårstid och vi hittar alltid på en massa roligt.
 
I år är ett undantag. Jag personligen trivs jättebra på Hagö men jag börjar undra om det verkligen var så smart att flytta trots allt.
Platina verkar inte hålla för ridning och förmodligen så är det alla jäkla backar som finns här ute som sliter för mycket på henne. Även Sunnie har ändrats i ridningen sen flytten. Till exempel så har hon börjat stryka sig i bak, vilket hon aldrig har gjort innan, och självklart blir jag orolig för att spatten ska ha blivit sämre igen. Jag och Sunnie har fått börja om med så mycket i ridningen då hon är så tittig och hon känns inte riktigt som sig själv just nu. Vi kan därför inte sikta mot någon tävling och då sjunker min motivation till noll. 
 
Det är omständigt att göra i ordning hästarna eftersom jag inte har något stall än. Bara att frisera dom är omöjligt på grund av alla flugor och bromsar som dom blir irriterade av, så det blir inga mysiga ryktstunder precis.
Dessutom så önskar jag att jag hade en häst som jag kan träna och tävla hoppning med och har funderat flera gånger på om jag kanske ska låna hem en häst. Men så påminner jag mig om att jag har lovat mig själv att inte låna hem någon mer häst, så hoppning är helt enkelt ute ur bilden några år framöver..
 
Så ah, själva hästsituationen är bara kass just nu. Och funkar det inte med hästarna så blir resten av mitt liv påverkat. 
Att en av mina bästa vänner har flyttat till andra sidan Sverige (nästan) gör ju inte heller saken bättre. Sen så är det ungefär tusen saker till som tynger ner mig som jag inte delar med mig av här. 
Jag har försökt att tänka positivt och inte känna efter under hela våren men det börjar bli för mycket. Jag är ingen stark person från början och nu tar det snart stopp.
 
Äeh, såna här inlägg ska egentligen inte finnas på den här bloggen längre, jag har ju lagt det där superpersonliga bloggandet på hyllan. Å andra sidan så behöver ni få veta varför uppdateringen är som den är och varför jag vart så knepig den senaste tiden. There you go !
 
 
 
I Wish I could smile like that right now..
Denna bilden är tagen på en utav dom roligaste kvällarna i mitt vuxna liv.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

SAKNAR DIG! ❤️
Ring! Om du inte vill skriva, jag lyssnar ❤️😘

Svar:
Emelie Svensson

2016-06-17 @ 22:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0