Jag hatar snö

Usch, all den här snön som kommer ger mig lite smått panik.. Det är en sak att det snöar lite slask som knappt lägger sig men nu ligger det närmare 50 cm snö ute. Det är bara en knapp vecka kvar till tävlingen som jag och Sunnie har tränat intensivt inför sen årsskiftet och enligt YR ser det inte ut som om snön kommer hinna smälta alls till på söndag.
Hur gör jag då ? Jag kör inte Sunnie med brodd i transporten och det lär ju vara isgata på tävlingen. Det innebär att jag kommer få lasta ut och ställa mig och brodda när vi kommer fram, för en DRESSYRtävling..
Och så kommer förhoppningsvis hovslagaren imorgon och jag tänkte plocka bort snösulorna eftersom jag inte har lust att hästarna går med dom i två månader till. Då kommer jag inte kunna rida dagarna innan tävlingen på grund av snöstyltor.
 
Näe, jag har tappat motivationen helt och allt känns bara jobbigt och motigt. Inte hjälper det att Tompas bil inte startade i helgen och efter ett antal timmars mekande så körde Johan och Tompa av vägen när dom skulle bogsera den till verkstad. Jag själv har fått låna en bil av Johan (jättesnällt !), som inte har fyrhjulsdrift som jag är van vid, och eftersom grusvägen till stallet tydligen inte skottas i år så får jag bara gasa och styra och hoppas att jag kommer igenom alla drivor. Den här jäkla snön alltså..
 
En deppig, tråkig och seg måndag. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0