Helgen som försvann

Här har det vart tyst !
 
Helgen har gått i ett, det känns som att det var för någon timme sen jag slutade jobbet i fredags. Såna helger känns lite jobbiga. Men vi har hunnit med en del.
 
I fredags var jag, Tompa och Basti och åt på Algots i Grästorp. Vi träffade Carl Deman, Lucas Simonsson och Jonas Fagerström. Tyvärr körde dom inga låtar men det var ändå trevligt.
 
 
 
Igår var vi hos Denny och Cissi och hjälpte dom att elda den löshalmen som vi inte ville ha. På kvällen åt vi tacos här hemma och slocknade ganska snabbt.
 
 
 
Idag har vi vart i Sollebrunn och köpt nya basar till Tompa och så har vi hållt på med veden från 12.30 till 18. Ett riktigt slitjobb som känns i rygg och axlar, det var inte lite ved som skulle in. Kan jag gå imorgon blir jag förvånad, men det är så himla skönt att ha det färdigt !
 
 
 
I mellan allt detta har jag och Sunnie vart ute och promenerat, på tisdag får jag skritta henne uppsuttet ! Och i fredags kom hästarna ut i vinterhagen för första gången och dom verkar trivas.
Nu håller Tompa på att göra biskvi i långpanna och koka fläsklägg. Resten av kvällen ska vi bara sitta i soffan och inte göra någonting. Välbehövligt !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0