Så nära nu

Idag tog vi inga nya bilder på stallet men nu är vi näst intill klara. Så imorgon/på fredag kan ni få bilder på ett helt färdigt stall !
 
Efter att Tompa åkt och köpt en ny såg efter jobbet (som sågade som hejsan, varför köpte vi inte en ny från början ?) så fick han klart den sista väggen. Dom sista järnen är kapade och bara för mig att måla imorgon och så har jag den sista boxen och alla dörrar att lasera. Tompa ska sätta på hjul på dörrarna, låter roligt jag vet, men det kommer hjälpa till att hålla dörrarna på plats och förhoppningsvis hindra dom från att säcka så mycket. Sen väntar jag bara på krubbor och låsningar som skickades idag och förhoppningsvis kommer innan helgen. Just det, galler för fönstren håller Johan på och fixar och dom måste ju såklart upp innan hästarna kan komma in.
 
Ni anar inte vad skönt det känns att ha stallet färdigt ! Nu kommer ju hästarna få gå ute så länge vädret är såhär fint men nu är stallet redo när regnet kommer. Bara sadelkammaren och vinterhagen blir klar så kan jag slappna av ordentligt. Vinterhagen dröjer tyvärr ett tag till då tråden jag har beställt är restad till slutet på september.
 
Det första jag ska göra när hästarna kommer in är att duscha alla tre. Förstår ni vad skönt att ha den möjligheten ? Nu har jag inget varmvatten än men det hoppas jag kunna få inom något år. Hästarna
är så smutsiga efter denna sommaren med alldeles för lite borstning så en dusch är välbehövlig. Sen ska Sunnie och Platina friseras så dom ser ut som hästar igen. Jag känner redan hur mitt hästsug börjar komma tillbaka igen !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0