No extra Maj - utvärdering

Nu har det gått en månad sen jag och Tompa började med "No extra" och jag tänkte göra en kort utvärdering.
 
Jag har faktiskt lyckats hålla mig och har inte fuskat en enda gång. Klapp på axeln ! Men så har vi ju fått dricka läsk på helgerna, det är nog därför jag har kunnat hålla godissuget i schack.
Första veckan var jag inte alls sugen på något och var inte hungrig. Andra veckan var hemsk ! Jag var sugen på ALLT och kände mig hungrig hela tiden. Dom sista två veckorna har bara flutit på och jag har inte känt efter något särskillt. 
 
När vi startade så vägde jag 81 kg. Förra veckan var jag nere på 75.5 men nu när vi slutar ligger jag på 76.5 kg.
Jag känner själv att jag mår mycket bättre när jag inte äter en massa socker och självklart är det ju roligt att kläderna sitter bättre. Min rygg gör inte lika ont längre, vilket är det största pluset med denna månaden.
Nu tänkte jag faktiskt fortsätta att vara sockerfri på vardagarna. Enda undantaget är om jag ska fika med en kompis eller om det är fint väder och jag vill ha en glass. Annars ska jag bara dricka läsk/äta godis på helgerna. 
Jag ska också fortsätta att bara äta en liten portion vid varje måltid och så får vi se om jag hamnar där jag vill vara kroppsmässigt.
 
Men jag kan säga en sak: idag ska jag äta mjukglass ! Det är egentligen det enda jag har saknat den här månaden, glass.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0