Prestige Paris D

Tror ni Sunnie var glad när hon insåg att hon skulle få åka någonstans imorse ? Hon stog som ett ljus på gången och nästan sprang på transporten. Hon blev nog besviken när hon kom fram och insåg att hon inte kommit till någon tävlingsplats och knappt fick ridas någonting innan vi åkte hem igen.
 
Sadelprovningen gick inte så bra som jag hoppats på. Först fick vi prova en Prestige Versaille. Den tyckte Sunnie INTE om och det visade hon tydligt från första steget. Hon fick sadeltvångstendenser och det kändes nästan som att hon skulle kasta av mig. Ett väldigt ovanligt beteende för att vara Sunnie, haha !
Då la sadelprovaren på några sadlar men hittade bara en Prestige Paris som passade. Den var superskön att rida i och Sunnie verkade gilla den. Problemet är dock att den kostade drygt 19 000. Lite för mycket pengar att lägga på en sadel om ni frågar mig. Så jag fick tacka för oss och så fick vi åka hemåt, utan sadel.
 
Som tur är så hittade jag en liknande på Hästnet, som också var i nyskick, som vi nu har vart och köpt för mindre än halva priset. Den är dock en storlek för stor i bommen så imorgon ska jag lämna in den på omvärmning. Jag kommer tyvärr behöva ha en padd för att höja den lite grann fram men när Sunnie har musklat sig lite mer över manken så kan jag nog plocka bort den.
 
Fördelen med en sadel från Prestige är att den går att värma om flera gånger så förhoppningsvis kan Chilli ha denna sadeln när det blir dags. Brunt på Fux 😍
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0