P&J Vara 15/4

Jag är inte allt för aktiv här inne. Min ursäkt för dom senaste dagarna är lammen, jag ljuger inte om jag säger att jag spenderar nästan all ledig tid hos trillingarna. Särskilt den vita, den är bara så mysig och hoppar gärna upp i mitt knä för att bli kliad. Förresten så har vi fått två till, så det lär bli fullt ös i sommar 😂
 
Till söndagens P&J i Vara då.
Vi hade med oss Frank och Sannie. Frank gick 60cm x 2 och Sannie gick en runda i 80cm.
Det var en bra tävlingsdag, båda hästarna var riktigt fina. Frank höll sig lugn hela dagen och kunde till och med stå på transporten en stund innan och efter. Att det var ponnyryttare högt och lågt på framridningen brydde han sig inte heller om.
I första rundan var han lite spänd och när vi kom i galopp på en linje så fegade han ur och stannade på en oxer. I andra rundan hade vi däremot ett bra flyt och hade galopp runt nästan hela banan. Duktig Frank !
 
 
 
Sannie kändes fin från början, kanske något tung på framridningen men vi red mycket övergångar så blev det bättre. Inne på banan gick det som hejsan och både jag och Sannie jobbade ihop och gjorde en av våra bästa rundor hittills. Så kul !
 
 
 
 
 
 
Bilderna på Sannie har Katarina Johansson fotat.
 
Sannie ska till Grästorp på P&J den 28/4, då ska hon få gå en 90klass. Frank ska till Elfstrands den 1/5 och ska få gå upp ett snäpp till 60cm och 70cm.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0